, , , ,

Hypoxi Studio Bucuresti - slabire si remodelare corporala

Hypoxi Studio exista pentru ca "un corp frumos nu inseamna doar fitness si dieta". Cand nu reusesti sa arzi grasimea nici cu pastile, nici cu diete si nici cu fitness, solutia este metoda Hypoxi!
Vezi cum slabesti rapid si sanatos, fara diete greu de tinut, pastile de slabit periculoase sau exercitii fizice istovitoare!

Metoda Hypoxi

Dr. Norbert Egger a observat de-a lungul anilor in studioul sau Health&Welness, ca multe persoane nu reuseau sa arda grasimea in unele zone ale corpului nici cu exercitii intense si considerate foarte eficiente si nici cu schimbari in dieta; Aceste zone problema erau de fiecare data zone mai slab vascularizate.
Plecand de la aceasta constatare, Dr  Norbert Egger a inceput sa conceapa aparate care sa imbine metode de imbunatatirea circulatiei sangvine in zonele in care grasimea era cea mai incapatanata cu miscarea.
Rezultatul? Unul cu adevarat revolutionar!
Primul aparat "de slabit" (Hypoxi) al doctorului Egger, a dat rezultate surprinzatoare chiar si pentru inventatorul sau.
Combinand terapia prin presiune cu exercitii pentru arderea grasimilor, Hypoxi a dat rapid un nou si revolutionar impuls in industria de remodelare corporala.

Video: Prezentare Hypoxi Studio Bucuresti

Hypoxi pret

Daca ati urmat terapia Hypoxi pentru slabire va asteptam sa ne povestiti ce rezultate ati obtinut si ce pret ati platit.
Multumim pentru rezultate, comentarii si pareri despre Hypoxi Studio!

1 comentarii:

 

Slabire in Bucuresti © 2012